duminică, 31 martie 2013

Chiftele la cuptor

Ingrediente:


  • 500 g carne tocata poate fi mix,porc,vita,pui,curcan
  • 1 cartof mare 
  • 1ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • marar si patrunjel proaspat
  • sare,piper 
 
Intr-un bol punem carnea tocata,ouale,verdeturile tocate,cartoful  dat pe razatoarea fina si stors de sucul lasat ,ceapa si usturoiul rase si ele sau maruntite in robot,saram si piperam
 Amestecam cu mana foarte bine ingredientele si lasam compozitia la rece pentru o jumatate de ora.
 Cu mainile umede formam chiftelute pe care le asezam intr-o tava pentru cuptor acoperita cu hartie de copt.
 Se coc 35-40 de minute la foc moderat pana se rumenesc frumos deasupra.
Le putem servi  alaturi de piure,cartofi natur,legume fierte,salata
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu