marți, 16 aprilie 2013

Saleuri cu cartofi

Daca aveti putin piure ramas de la pranz, va invit sa il folositi pentru a face aceste saleuri delicioase! Sunt bune de rontait cand urmariti un film bun
Ingrediente

    - 350 gr faina;
    - 380 gr cartofi fierti
    - 200 - 250 gr unt
    - 2 oua (1 ou in compozitie, 1 ou pentru uns deasupra);
    - chimen;
    - 1 lingurita de sare.


Mod de preparare
Se fierb cartofii, se paseaza ca pentru piure si se amesteca cu 1 ou. Se amesteca cu faina, untul aflat la temperatura camerei si cu sarea.

Se intinde o foaie, se unge cu oul ramas, se presara chimenul si se taie fasii sau in ce forma dorim.

Se coc pe o tava tapetata cu hartie de copt, la cuptorul preincalzit la 220 grade, aproximativ 20-25 minute pana devin rumene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu